lauantai 9. lokakuuta 2010

Bonjour!


Matka ensimmäiselle ranskan matkalle alkoi aikaisella lähdöllä juna-asemalle ja siitä ensiksi berniin. Bernissä noustiin DJV junaan, joka kulkee tosi nopeasti, mutta sillä ei oo tarpeeksi tilaa mennä sen huippunoputta, mikä suretti mua hiukkasen.. Matka kulki puhellessa, aamupalaa syöden ja pelikorttia pelaten, muutama kuvakun taisi tulla otettua! ;) Saavuttiin Dijon Villeen joskus ööö en tiiä 12.00 aikaan ehkä ja lähettiin heti harhailee hotelliamme. Ensi silmäys Dijonista oli kyllä aika ankea ja pakko sanoa sveitsissä on kauniimpaa kuin ranskassa tai ehkä vaan Dijonissa. Kaduista on pakko sanoa että ne ei ollu hyvässä kunnossa ja ne oli paikkailtu sillee siellä täällä vähän lisää asfalttia ja se oli aika muhkuraista. Hotellille päästiin ja jätettiin kamat huoneisiin ja lähettii kaupunkia katselemaan. Sain oman huoneen, mut se oli kahden hengen huone joten mul oli yksinään kaks sänkyy. Huone ei ollu mikää luksus mut kelpas pikku lomalle ja ei sitä oltu siellä ehk kuiteskaa tultu pelkästää ihailee.   
juna-asemalla menossa djv:hen
nukkumatti

ville xD





are we lost?!

laukkujen vetäjät seikkailee

no mä oon tuol keskel mut se ei ehk näy...

pokka ei pitäny ja toi mies on ehkä vähän vaivaantuneen näkönen :D
Syötiin välipala subwayssa ja sit palattiin lepää hotellille ja mä kattelin pikkasen telkkaa ja sit sammuin sänkyyn. Joskus neljän viiden aikaan hostit koputtelee oveen ku viimestä päivää ja mä herään, sovittiin et mä jatkan unia ja ne voi mennä shoppailee. Illasta lähettiin eka kohti heidän löytämää ravintolaa mut sit sielt sanotaan et on täynnä ei käy ja niin mennään mun ehdottamaan italialaiseen ravintolaan, joka oli kaikkien mielestä hyvä valinta eikä ees kallis ja annokset oli ehkä vähän liiankin runsaat. Muuten asia jonka huomasin erona sveitsiin oli että ranskassa vessat on aina "ullakolla" ja sveitsissä "kellarissa":D Lähettiin viel siitä etsimään diskoa, mutta en päässy sisään ku en ollu 20! no mentiin baariin kuuntelee musaa ja sit käppäiltiin takasin hotellille.
mä sanon että kaunis<3

akrobaatti

en tienny et ranskalaiset on pitkii ku nappi jota painaa on noin korkeel!!??

alkupala, bruscetta

pizza hawai

kolmen suklaan jälkkäri, mut muistkaa koko viikko oli pelkkää urheiluu et nyt ansaitsin kunnon herkuttelun

MARTI -lasi
drinkit (joku, joku ja mun florida non alchoholic juoma)

tyylilyyli mut kylmä oli

ei onnistuttu olee ilmassa samaa aikaa... :(

jeeeee!!! kädet on kyl oudosti mut muuten ihan ok

Sunnuntaiiiiii!!! Aamupala oli hotellissa ja se ei ollu mitenkää ihmeellinen, mutta ainakin sain patonkia ja kroisanttia tarpeeksi. Sitten lähettiin tutustumaan läheiseen puistoon ja siellä otettiin muutamia hauskoja kuvia ja pidettiin lasten leikkikentällä hauskaa ja siel tais muuten olla kyltti et ne on vaan lapsille mut no me ollaan lapsenmielisiä sitten vaikka jos ei muuta. =) Illasta mentiin marokkolaiseen ravintolaan ja siel oli niin syppis ja mukava tarjoilija.
hissi posetusta

jääkarhupusito suomalaisella ratsastajalla

löydettiin hieno patsas

söpöt kengät, permudan kolmio

lapset leikkimässä, videokin oli mut ei sitä voi tänne lataa

lapsukaiset

herra nimetön
kahvilassa

ruokapaikkamme

alkupala
pääruoka
tasan 100

hotellista katsottuna

hattu kauppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti