lauantai 16. lokakuuta 2010

Eka lomaviikko

maanantai 27.9.10
Shopping oli maanantain suurin ohjelma idea ja sitähän me teimme oikein työksi asti ja H&M osoittautui parhaaksi kaikille, koska sieltä ostettiin jokaselle jotain ja mä olin hiukan villi ja mul oli varmaa noin 20 vaatetta ja sit piti aina mennä sovittamaan vaan 7 kerrallaan. Löydettiin Nicolelle hienot ja tosi korkeet korkkarit ja Cyrilille hienot kengät, (jotka mä löysin, kai?!)mulle ei löydetty kenkiä vaikka kaikki kaupat tuntuu että koluttiin läpi. Lounas syötiin enkkulaisessa ravintolassa ja mä otin pasta bolognesen, joka oli niin heikko et en syönä paljoo yhtää, mut onneks illalla odotteli varaus toisen hotellin hienoon ravintolaan. Pidettiin ilta hauskaa muistellen päivän menoi tai jotai muuta hauskaa ja hyvää oli ruoka ja hotellia kävi kateeksi verrattuna omaamme mutta minkäs sille tekee… Ens kerralla mennään parempaa, koska siel oli aamupalakin heikko jne, mut voitti se Lago Lodgen moneen kertaan.
shoppaaja


"kantajat"
Tiistaina lähettiin ajoissa ja syötiin aamupalaks junassa kroissantit kaakaon kera, koska hotellin aamupala ei ollu mikään ihmeellinen niin aateltiin jättää se väliin. Junamatkan edetessä tuli jossain vaiheessa passintarkastajat ja sit pian saavuttiinkin Lausanneen, jossa vaihettiin junaa.

Pika katsaus loppu viikkoon:
Torstaina olin Pedron (equadorilaisen vaihtarin) kanssa leffassa "The town" ja se oli saksaks puhuttu eikä tajuttu oikein mitää, mut oli kiva olla pitkäst aikaa leffas. Hauskaa oli ku ei meinattu löytää teatterii ja sit nainen tiskin takan kysyy kahteen otteeseen tiedetäänkö et se on saksaks ja ollaan vaa et joo joo!! =) Illalla kokkasin lasagnen josta pidettiin kovasti ja Marcell nicolen velikin tuli syömään sitä.
Perjantaina oli paljon ohjelmaa: aamupala keksitehtaalla keksejä syöden, mc donalds luonaaksi, ruokaostokset, korvapuustien leipominen, turkkilaisessa syöminen ja illalla EKA OIKEE LÄTKÄMATSI Langnau-Lugano. Langnau meni sit hävii, mut ainakin sain koko lätkämatsin satsin lisäaikoineen ja rankkarilaukauksineen. 
Launantaina oli AFS:n järjestämä IDD (Intercultural Dialogue Day), johon osallistuttiin Minnan kanssa ainoina vaihtareina YFUsta ja AFSsästä, mut päviä  oli ok ja tuli ainakin kerrottua ihmisille asioita Suomesta ja puhuttua jonkun verran saksaa, enkkua ja suomea. Kun tulin kotiin miekkailin ekaa kertaa hiukan Cyrilin kanssa ja miekkailu on ihan kivaa, mut ku en oo harjotellu sillee mitää tekniikoita nii se oli hiukan vaikeeta, mut en ollu mikää ihan huono ja hei Cyril harrasti miekkailuu koko lapsuutensa ja nuoruutensa, mut lopetti vähä aikaa sitte, se olin ihan yks huipuist tääl. Illasta mentiin heidän työkaverilleen Fabiannelle syömään ja oli ihan mahtavan hyvää ruokaa ja erityisen hyvin painui mieleen jälkiruoka: suklaakakku jonka sisällä oli vähän sulanutta suklaata :P nammm.
Sunnuntaina nukuttiin pitkään ja lähettiin Nicolen vanhempien kanssa vuorille "vaeltaa", mut tarkotus oli bongata eläimii, mut ei valiteettavasti nähty muutakun joku vuohi... Hienoja kuvia onnisutin ottamaan kuitenkin! <3 Mentiin syömään marenkia ravintola hotelliin ja sitten illasta tulivat nicolen vanhemmat tänne syömään, joten mun piti pakata nopeasti ennen heidän saapumista syömään.
vuori autosta kuvattuna

syksy saapuu

vähän näköalaa

polkumme

mutkitteleva autotie






vesi virtaa

vaeltaja




päärynän syöjä

bongaajat salkuvaajan armoilla

siellä se vesi virtaa nopeasti

ja lisää..

marenkini, joka oli aivan liian iso joten cyril söi ainakin puolet, onneksi

hotelli ravintola

energia pilleri

ilta saapuu

pakkaja valmiina lähtöön
Liina<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti